mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
Slot House

A dramatic reimagining of a grand and beautiful Georgian semi-detached house on the edge of Blackheath; nimtim employed a light touch to create a series of new spaces consistent with the scale and quality of the original property.

 

Following two key principles: doing the most with the least and changing only what needed to be changed, nimtim developed a proposal that allowed drastic change to the house on a limited budget and without altering its existing character.

New sliding doors at the rear make the most of large existing openings and a super-tall slot window, formed by joining two existing windows overlooks a double height space that connects a new kitchen and an expanded family room in the basement looking onto the garden.

 

At first floor, a large bedroom suite with dressing room lined in dark timber and  bathroom lined in contrasting white marble is connected by bespoke japanese sliding doors in dark walnut.

who

we

are...

mark-hadden-architecture-photographer-architectuur-interieur-fotografie-london-amsterdam-nimtim-001-Edit
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur
mark-hadden-architecture-photographer-architectuur